Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια Online, Δρομολόγια Πλοίων για Αργοσαρωνικός

Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια Online για Αργοσαρωνικό !

Πως θα ταξιδέψω; Με το ferrytraveller.gr !!!

Μια ανάσα από το λιμάνι του Πειραιά ο Αργοσαρωνικός κλείνει στον κόλπο του 20 νησιά με γνωστότερα την Ύδρα, τις Σπέτσες, τον Πόρο, την Αίγινα και το Αγκίστρι. Τόσο ξεχωριστά και όμως όλα τόσο γοητευτικά!

Στην Ύδρα η αίγλη του παρελθόντος συναντά την κοσμικότητα του παρόντος. Ανέγγιχτη και πανέμορφη σας περιμένει να την ανακαλύψετε.  Στον αρχοντικό Πόρο θα βρείτε κάτι από την παλιά καλή Ελλάδα με τα λευκά μικρά σπιτάκια να κάνουν αντίθεση με το γαλάζιο της θάλασσας. Οι ένδοξες Σπέτσες, το νησί των αρωμάτων, είναι εκεί και περιμένουν να σας υποδεχτούν στο φινετσάτο λιμάνι με τα νεοκλασικά αρχοντικά και να σας ταξιδέψει στον πολιτισμό και την ιστορία που ξεχειλίζει από κάθε γωνιά του νησιού. Η φημισμένη Αίγινα πανέμορφη μέσα στην απλότητά της με πλούσια καταπράσινη φύση και δροσερές ακρογιαλιές σας προσφέρει το πακέτο που χρειάζεστε για χαλαρωτικές αποδράσεις. Το απομονωμένο Αγκίστρι ιδανικό για εναλλακτικές διακοπές που θα σας χαλαρώσουν και θα γεμίσουν τις μπαταρίες σας. Ένας επίγειος παράδεισος όπου το πράσινο των πεύκων συναντά το γαλάζιο της θάλασσας πάνω σε φωτεινές πεντακάθαρες παραλίες. 

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας προσφέρει η κοντινή απόσταση και αποδράστε σε ένα από τα κρυμμένα διαμάντια του Αργοσαρωνικού!

Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια, Δρομολόγια Πλοίων - Αργοσαρωνικός