Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια Online, Δρομολόγια Πλοίων για Αδριατική

Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια Online για Αδριατική!

Πως θα ταξιδέψω; Με το ferrytraveller.gr !!!

Η Αδριατική, το βορειότερο κομμάτι της Μεσογείου, χαρίζει απλόχερα τις ομορφιές της στους επισκέπτες της. Με πολλά λιμάνια και σημαντικό όγκο εργασιών αποτελεί πέρασμα για ένα μεγάλο μέρος του Παγκόσμιου εμπορίου. Αλλά τα λιμάνια της έχουν να επιδείξουν πολλά παραπάνω από την εμπορική τους δραστηριότητα.

Η Ανκόνα, μια από τις πολλές ελληνικές αποικίες της Ιταλίας, διακοσμημένη με αψίδες και με το ιστορικό της κέντρο διάσπαρτο από ναούς που φιλοξενούν έργα τέχνης φημισμένα σε όλο τον κόσμο. Το Μπάρι, στη Νότια Ιταλία, με τα στενά του δρομάκια και τα κάστρα του, με τις πανέμορφες piazzas του και το Αρχαιολογικό Μουσείο με ζηλευτά έργα τέχνης και αρχαία ελληνικά αγγεία. Τέλος η Βενετία, η οποία δε χρειάζεται συστάσεις. Μια πόλη ονειρική, μια πόλη βγαλμένη από παραμύθι! Αρχιτεκτονική, κουλτούρα και τέχνη βρίσκουν τη θέση τους ανάμεσα στα κανάλια, τις γέφυρες και τις πλατείες αυτής της πόλης. 

Μεθυστική ατμόσφαιρα και γοητεία μιας άλλης εποχής δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για αξέχαστες αποδράσεις σε μία από της πόλεις της Αδριατικής, στα φημισμένα παράλια της γείτονας χώρας! Η επιλογή αναμεσά τους είναι δύσκολη, αλλά η ανταμοιβή από τις ομορφιές που θα δείτε και τις εμπειρίες που θα απολαύσετε είναι σίγουρη!  

Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια, Δρομολόγια Πλοίων - Αδριατική