Σχετικα με εμας

Αγαπητοί φίλοι,
Η ferrytraveller.gr ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2012.
Ξεκίνησε μέσα από την ανάγκη της αγοράς για ύπαρξη ενός εξειδικευμένου Ναυτικού Πρακτορείου στη Θεσσαλονίκη. Είναι μία εταιρεία που αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς. Αντικείμενο μας είναι η πρακτόρευση πλοίων και η έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων. Το 2015 ανοίξαμε 2 υποκαταστήματα σε Καβάλα και Βόλο ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Blue Star ferries και της ANES ferries αντίστοιχα. Είμαστε κεντρικό πρακτορείο για τις εταιρείες Aegean Speed Lines, ANES Ferries, Aqua Ferries, Blue Star Ferries και Hellenic Sea Ways (αλφαβητική σειρά) Με την δική σας εμπιστοσύνη και στήριξη συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες.
Σας ευχαριστούμε!

Με τιμή
Γιάννης Δημητριάδης

Ευκολία στην Κράτηση

To on-line σύστημα κρατήσεων ferrytraveller.gr φτιάχτηκε εξ ολοκλήρου για λογαριασμό της εταιρείας μας. H τεχνογνωσία και η εμπειρία μας στην Ελληνική Ακτοπλοΐα και την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού έφεραν το επιθυμητό για εμάς αποτέλεσμα. Ένα σύστημα κρατήσεων φιλικό προς τον χρήστη, αξιόπιστο ως προς το αποτέλεσμα και άρτιο ως προς το σύνολο των υπηρεσιών. Είναι τιμή για εμάς ότι δύο Ελληνικές Ακτοπλοϊκές εταιρείες, η ANES ferries και η AQUA ferries εμπιστεύονται το on-line σύστημα κρατήσεων της ferrytraveller.gr για τις πωλήσεις τους.

Εύρεση Προσφορών

Σε μία συνεχιζόμενη προσπάθεια εξέλιξης των υπηρεσιών μας, δημιουργήσαμε δύο νέα συστήματα με τα οποία ο χρήστης μπορεί εύκολα να βρει αυτό ακριβώς που ψάχνει. Το ‘ΕΥΡΗΚΑ το φθηνότερο εισιτήριο’ είναι η μοναδική μηχανή εύρεσης προσφορών και σύγκρισης τιμών. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μέχρι και 3 διαφορετικά λιμάνια αναχώρησης για τον ίδιο προορισμό και να συγκρίνει με ένα κλικ τις διαθέσιμες τιμές και προσφορές όλων των εταιρειών. (π.χ. Θέλω να πάω Μύκονο και θέλω να βρω προσφορά ταξιδεύοντας είτε από Ραφήνα είτε από Πειραιά) Η αυξανόμενη ζήτηση για προσφορές Cosmote Deals της Hellenic Seaways μας έδωσε το κίνητρο να δημιουργήσουμε μία εξειδικευμένη μηχανή αναζήτησης δωρεάν εισιτηρίων Cosmote Deals for You. Ο χρήστης πλέον με ένα κλικ μπορεί να εντοπίσει όλες τις αναχωρήσεις στις οποίες υπάρχουν διαθέσιμα δωρεάν εισιτήρια.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Η ferrytraveller.gr ΔΕΝ είναι ΜΟΝΟ ένα domain name. H ferrytraveller.gr είναι μία εταιρεία με τρία φυσικά υποκαταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Βόλο και Καβάλα από τα οποία εξυπηρετούνται καθημερινά εκατοντάδες επιβάτες. Συνδυάζοντας τις online υπηρεσίες μας με τα τρία σημεία πώλησης, σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες και στηρίζουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας ακόμα και μετά την αγορά του εισιτηρίου. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα διαθέσιμο για να σας εξυπηρετήσει.

Εμπιστοσύνη

  • Μπορούμε να σας βοηθήσουμε άμεσα ότι κι αν χρειαστείτε
  • Έχουμε την γνώση να εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο
  • Είμαστε κεντρικό πρακτορείο στις μεγαλύτερες Ναυτιλιακές Εταιρείες

Εμπειρία

  • Εξειδικευόμαστε στην έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων
  • Μπορούμε να σας προσφέρουμε αυτό που ψάχνετε
  • Έχουμε την λύση ό,τι και αν χρειάζεστε

Τιμές

  • Ταξιδεύετε πάντα με τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς
  • Μπορούμε να βρούμε την οικονομικότερη λύση
  • Μπορούμε να βρούμε όλες τις διαθέσιμες προσφορές
  • Στις υπηρεσίες μας δεν υπάρχει επιπλέον ή κρυφές χρεώσεις

είπατε για εμάς και σας ευχαριστούμε!

"Ευχαριστώ πολύ γιατί ήταν εύκολο να κάνω την κράτηση μου από το δική σας σελίδα. Καλή συνέχεια! "

- Ευανθία

"Η ποιότητα των υπηρεσιών σας τόσο τηλεφωνικά όσο και διαδικτυακά ήταν άψογες! Μπράβο σας!!! "

- Ιωάννα